Turgut Cabaroğlu profil resmi
Turgut Cabaroğlu Prof. Dr. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 3 TR Dizin Atıf 3
9 Yayın
0 Hakemlik
3 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Fermantasyon Teknolojisi

Kurum

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

1127

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 983

0

983

Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yayın Bilgisi: 2019 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1962

0

1962

DÜNYA ŞARAP ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2018 , Bahçe
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 881

0

881

0

3399

0

1527

BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Merve Darıcı , Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1437

0

1437

0

3660

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

2

0

1127

YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 983

1

0

983

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.