Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Turgut Cabaroğlu
Prof. Dr.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
3
9
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-1489-9929
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Kurum
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20092
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
983
0
FAVORİ
983
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Şaraplık üzümlerde ve şaraplarda tanımlayıcı duyusal analizler
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1962
0
FAVORİ
1962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DÜNYA ŞARAP ENDÜSTRİSİNE GENEL BİR BAKIŞ
Yazarlar:
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Bahçe
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
881
0
FAVORİ
881
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4259
0
FAVORİ
4259
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Tuba Eda Arpa, Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3399
0
FAVORİ
3399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TÜRKİYE’DE FARKLI COĞRAFİ YÖRELERDE ÜRETİLEN KALİTE KALECİK KARASI KIRMIZI ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Darıcı
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1527
0
FAVORİ
1527
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BORNOVA MİSKETİ ŞARAPLARININ DUYUSAL TANIMLAYICILARININ BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Merve Darıcı
, Selin Yabacı Karaoğlan, Zeynep Dilan Çelik,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1437
0
FAVORİ
1437
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Malatya Yöresinde Yetiştirilen Önemli Kayısı Çeşitlerinin Kayısı Şarabı Üretimine Elverişlilik Durumlarının Belirlenmesi*
Yazarlar: Evren Filiz,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3660
0
FAVORİ
3660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bahçe
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Gülcan Koyuncu
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20092
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1127
2
ATIF
0
FAVORİ
1127
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YOĞURT MATRİKSİNİN TÜKETİM SIRASINDA IN VIVO AROMA SALINIMI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Tülin Eker
,
Turgut Cabaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19103
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
983
1
ATIF
0
FAVORİ
983
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat