Özüm Özoğlu profil resmi
Özüm Özoğlu Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 5
6 Yayın
5 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

0

115

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader Çetin, Arzu Akpınar Bayizit, Ertürk Bekar, Muhammed Alpgiray Çelik , Özüm Özoğlu , Nalan Çırak
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 392

0

392

0

1186

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1186

0

1186

0

7417

Yayınlar

2

0

1186

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1186

2

0

1186

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.