Özüm Özoğlu profil resmi
Özüm Özoğlu Arş. Gör. Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 3
5 Yayın
5 Hakemlik
3 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Mühendislik Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü

Yayınlar

Fermente sucuk üretiminde kekik ve reyhan uçucu yağları kullanılarak olgunlaştırma ve raf ömrüne etkisinin araştırılması
Yazarlar: Kader Çetin, Arzu Akpınar Bayizit, Ertürk Bekar, Muhammed Alpgiray Çelik , Özüm Özoğlu , Nalan Çırak
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 300

0

300

0

1039

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1134

0

1134

0

7217

Yayınlar

2

0

1039

Efficiency of a Herbal Liquid Extract Mixture for the Prevention of Salmonella Growth in Whipped Cream
Yazarlar: Özüm Özoğlu , Evrim Güneş Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2019 , Natural and Engineering Sciences
DOI: 10.28978/nesciences.522648
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1134

1

0

1134

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.