Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mihriban Korukluoğlu
Prof. Dr.
Uludag Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
5
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
2
5
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Uludag Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Apiaceae Ailesine Ait Bazı Tıbbı Bitkilerin Antimikrobiyel Aktiviteleri
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Sema Demir
,
Şeyma Kökten Çekirdek
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1531490
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
200
0
FAVORİ
200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1263
0
FAVORİ
1263
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antibiyotik Dirençli Staphylococcus aureus ve Gıda Güvenliği Açısından Önemi
Yazarlar: Çağla Erdoğan,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1801
0
FAVORİ
1801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA İŞLEME TESİSLERİNDE LISTERIA MONOCYTOGENES VE MÜCADELEDE YENİ YAKLAŞIMLAR
Yazarlar:
Seda Altuntaş
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3089
0
FAVORİ
3089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Probiyotik Escherichia coli Suşu Nissle 1917
Yazarlar:
Seda Altuntaş
,
Mihriban Korukluoğlu
, Volkan Altuntaş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6995
0
FAVORİ
6995
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Tarım Bilimleri Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Toros Üniversitesi Gıda, Beslenme ve Gastronomi Dergisi
Yayınlar
TİCARİ PROBİYOTİK KÜLTÜR KULLANILAN EV YAPIMI YOĞURT ÜRETİMİNİN VE ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Özüm Özoğlu
,
Rukiye Çolak Şaşmazer
,
Zerrin Erginkaya
,
Mihriban Korukluoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20028
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1263
2
ATIF
0
FAVORİ
1263
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat