Şengül Bilgin profil resmi
Şengül Bilgin Prof. Dr. ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 3 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 3
3 Yayın
17 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil) Su Ürünleri Teknolojileri

Kurum

ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ, EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

0

543

Su Ürünleri Tüketiminin Bağışıklık Sistemi Üzerine Etkisi
Yayın Bilgisi: 2022 , Türk Bilim ve Mühendislik Dergisi
DOI: 10.55979/tjse.1137563
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 979

0

979

Bazı Doğal Antioksidanların Sudak (Sander lucioperca) Köftelerinin Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Şengül Bilgin , Selin Metin
DOI: 10.17216/limnofish.900731
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

0

1103

Yayınlar

Bazı Doğal Antioksidanların Sudak (Sander lucioperca) Köftelerinin Kalitesine Etkisi
Yazarlar: Şengül Bilgin , Selin Metin
DOI: 10.17216/limnofish.900731
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1103

4

0

1103

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.