Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ömer Utku Çopur
Prof. Dr.
Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
8
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Bursa Uludağ Üniversitesi
Popüler Yayınları
Gıda İşleme Süreçlerinin Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi ve İşleme Faktörleri
Yazarlar:
Büşra Acoğlu
, Perihan Yolcı Ömeroğlu,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
0
ATIF
1
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
BURSA İLİ KIRSAL BÖLGELERİNDEKİ İÇME SUYU AMAÇLI KULLANILAN KUYU SULARININ AĞIR METAL SEVİYELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Ayşe Kurt
,
Selman Kander
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22012
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
711
0
FAVORİ
711
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN KARIŞIK SEBZE PESTİLİNİN KURUMA KARAKTERİSTİKLERİ, RENK DEĞİŞİM KİNETİĞİ, MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20090
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1495
0
FAVORİ
1495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNIŞLEMLERIN VE VAKUM KURUTMA YÖNTEMININ ENGINAR (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) DILIMLERINDE KURUTMA KARAKTERISTIKLERI, TOPLAM FENOLIK MADDE IÇERIĞI VE ANTIOKSIDAN KAPASITE ÜZERINE ETKISI
Yazarlar:
Kübra Şahin
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Feride Durmuş
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19158
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Artichoke (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Jam Produced from Different Cultivars
Yazarlar:
Feride Durmuş
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Kubra Gizem Şahin
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.621277
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebzelerin İşlenmesinde Ultrases Uygulamaları
Yazarlar: Azime Özkan Karabacak,
Canan Ece Tamer
,
Ömer Utku Çopur
, Melisa Yagcıları
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2913
0
FAVORİ
2913
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ohmik Isıtma Destekli İşlemlerin Gıdalarda Kullanımı ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Bige İncedayı
, Buket Seyhan,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3666
0
FAVORİ
3666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAHARAT EKSTRAKTLARIYLA ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ SİRKELİ İÇECEK ÜRETİMİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar: Esra Terakye, Merve Gözde Bayrakdar,
Senem Suna
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19085
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1332
0
FAVORİ
1332
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda İşleme Süreçlerinin Pestisit Kalıntıları Üzerine Etkisi ve İşleme Faktörleri
Yazarlar:
Büşra Acoğlu
, Perihan Yolcı Ömeroğlu,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
547
1
FAVORİ
547
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
FARKLI KURUTMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN KARIŞIK SEBZE PESTİLİNİN KURUMA KARAKTERİSTİKLERİ, RENK DEĞİŞİM KİNETİĞİ, MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE TEKSTÜREL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Azime Özkan Karabacak
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20090
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1495
2
ATIF
0
FAVORİ
1495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÖNIŞLEMLERIN VE VAKUM KURUTMA YÖNTEMININ ENGINAR (CYNARA CARDUNCULUS VAR. SCOLYMUS L.) DILIMLERINDE KURUTMA KARAKTERISTIKLERI, TOPLAM FENOLIK MADDE IÇERIĞI VE ANTIOKSIDAN KAPASITE ÜZERINE ETKISI
Yazarlar:
Kübra Şahin
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Feride Durmuş
,
Ömer Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19158
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
592
2
ATIF
0
FAVORİ
592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Determination of Physicochemical Properties and Antioxidant Capacity of Artichoke (Cynara cardunculus var. Scolymus L.) Jam Produced from Different Cultivars
Yazarlar:
Feride Durmuş
,
Gülşah Özcan Sinir
,
Kubra Gizem Şahin
,
Ömer Utku Çopur
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.621277
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
857
2
ATIF
0
FAVORİ
857
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat