avatar
Mustafa Atasever Prof. Dr. Department of Food Hygiene and Technology, Atatürk University, Faculty of Veterinary Medicine, Erzurum, Turkey
Yayın 16 Hakemlik 20 CrossRef Atıf 14
16 Yayın
20 Hakemlik
14 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Beslenme ve Diyetetik Spor ve Egzersiz Beslenmesi Et Teknolojisi Süt Teknolojisi Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

Department of Food Hygiene and Technology, Atatürk University, Faculty of Veterinary Medicine, Erzurum, Turkey

Popüler Yayınları

Helâl Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4638

0

1

4638

Yayınlar

0

112

0

402

Besin Alerjileri
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 13862

0

13862

Helâl Gıda
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4638

1

4638

0

877

Erzurum Bölgesindeki İçme Sularının Kalitesinin Belirlenmesi
Yazarlar: Hüseyin Gökçen, Mustafa Atasever
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2910

0

2910

Süt ve Ürünlerinde Mineral Maddeler ve Ağır Metaller
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.317822
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6431

0

6431

Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski
DOI: 10.17094/ataunivbd.309781
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9160

0

9160

0

2430

0

1188

0

3396

0

2441

CİVİL PEYNİRİNİN MİKROBİYOLOJİK NİTELİKLERİ
Yazarlar: Ruhtan Başkaya, Mustafa Atasever , Ömer Çakmak, Ahmet Yıldız
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 682

0

682

Erzurum’da Tüketime Sunulan Buğday Unlarının Toplam Aflatoksin, Aflatoksin.B1 ve Okratoksin A Yönünden İncelenmesi
Yazarlar: Korhan Özturan, Cemal Ünsal, Yakup Karakaya, Mustafa Atasever , Ziya Gökalp Ceylan, Meryem Aydemir Atasever, A. Kürşat Demirkaya
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1392

0

1392

Yayınlar

Erzurum ve Çevresinde Üretilen Süt ve Süt Ürünlerinin Mevsimlere Göre Mineral Madde ve Ağır Metal İçeriği
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.642505
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 877

1

0

877

Süt ve Ürünlerinde Mineral Maddeler ve Ağır Metaller
Yazarlar: Korhan Özturan, Mustafa Atasever
DOI: 10.17094/ataunivbd.317822
ATIF 12 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6431

12

0

6431

Kanatlı Etlerinde Salmonella Riski
DOI: 10.17094/ataunivbd.309781
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9160

1

0

9160

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.