Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Tokatlı
Yrd. Doç. Dr.
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
2
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
2
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Fermantasyon Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3081
0
FAVORİ
3081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyoteknolojik materyallerin kurutulması: Püskürtmeli-dondurarak kurutma işlemi
Yazarlar:
Hilal İşleroğlu
, İzzet Türker,
Banu Koç
,
Mehmet Tokatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3406
0
FAVORİ
3406
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Editörlük
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
Gıda
Journal of New Results in Engineering and Natural Sciences
Journal of New Results in Science
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
SEÇİLMİŞ ENDOJEN LAKTİK STARTER KÜLTÜRLER İLE TURŞU ÜRETİMİ
Yazarlar:
Mehmet Tokatlı
,
Simel Bağder Elmacı
, Nurdan Arslankoz İşleyen,
Filiz Özçelik
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19081
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3081
3
ATIF
0
FAVORİ
3081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat