Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurten Çekal
Prof. Dr.
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
8
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomik Bir Değer Olarak Tarhana ve Coğrafi İşaretlemede Tarhananın Yeri ve Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
, Bahar Aslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11495
0
ATIF
2
FAVORİ
11495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UNESCO Gastronomi Şehirleri Ağında Yer Alan Gaziantep İlinin Gastronomik Ürünlerinin Coğrafi İşaret Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İnsan ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.53048/johass.1066598
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
0
ATIF
1
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5552
0
ATIF
1
FAVORİ
5552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türkiye’de Gastronomi ve Turizm Rehberliği Alanında Yapılan Çalışmaların Bibliyometrik Analizi
Yazarlar:
Hatice Aktürk
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
236
0
FAVORİ
236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sürdürülebilir Gastronomide Standart Reçete ve Coğrafi İşaretlerin Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Turizm Çalışmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5552
1
FAVORİ
5552
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
COVİD 19 İLE MÜCADELEDE TÜRK MUTFAĞININ ÖNEMİ
Yazarlar:
Nurten Çekal
, Hatice Aktürk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
0
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1178
0
FAVORİ
1178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
UNESCO Gastronomi Şehirleri Ağında Yer Alan Gaziantep İlinin Gastronomik Ürünlerinin Coğrafi İşaret Açısından Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
İnsan ve Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.53048/johass.1066598
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
698
1
FAVORİ
698
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk ve Dünya Mutfaklarında Kahvaltı Üzerine Bir Çalışma
Yazarlar:
Nurten Çekal
,
Esradeniz Doğan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Humanities Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4391
0
FAVORİ
4391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomik Bir Değer Olarak Tarhana ve Coğrafi İşaretlemede Tarhananın Yeri ve Önemi
Yazarlar:
Nurten Çekal
, Bahar Aslan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
11495
2
FAVORİ
11495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Üniversitede Çalışan Akademik ve idari Kadın Personelin Kalsiyum Tüketim Durumlar
Yazarlar:
Nurten Çekal
, Nevin Aktas
Yayın Bilgisi: 2002 ,
Journal of Agricultural Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
0
0
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Humanities Sciences
İnsan ve Sosyal Bilimler Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Journal of Agricultural Sciences
Turizm Çalışmaları Dergisi
Hakemlik
Turar Turizm ve Araştırma Dergisi
Yayınlar
Sustainable Food Alternative In Gastronomy: Edible Insects (Entomophagy)
Yazarlar:
Esradeniz Doğan
,
Nurten Çekal
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2022.2.7
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1178
1
ATIF
0
FAVORİ
1178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat