Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Pınar Oğuzhan
Doç. Dr.
Atatürk
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
5
7
Yayın
4
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Atatürk
Popüler Yayınları
YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ TEKNOLOJİSİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2429
0
ATIF
1
FAVORİ
2429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
NANE UÇUCU YAĞI İLAVE EDİLMİŞ KİTOSAN FİLMLERİN GÖKKUŞAĞI ALABALIĞI (Oncorhynchus mykiss) FİLETOLARININ MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan Yıldız
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Ecological Life Sciences
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
789
0
FAVORİ
789
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
, Filiz Yangılar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/beufen.65308
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8373
0
FAVORİ
8373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
416
0
FAVORİ
416
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
, Filiz Yangılar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.91310
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1930
0
FAVORİ
1930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YÜKSEK HİDROSTATİK BASINÇ TEKNOLOJİSİNİN GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2429
1
FAVORİ
2429
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EŞSİZ BİR İÇECEĞİMİZ: KIMIZ
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
,
Filiz Yangılar
,
Pınar Çelġk
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2959
0
FAVORİ
2959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı*
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
, Filiz Yangılar
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2086
0
FAVORİ
2086
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Ecological Life Sciences
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda ve Yem Bilimi Teknolojisi Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Black Sea Journal of Agriculture
Journal of Agricultural Production
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
, Filiz Yangılar
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17798/beufen.65308
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8373
2
ATIF
0
FAVORİ
8373
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar:
Pınar Oğuzhan
, Filiz Yangılar
Yayın Bilgisi: 2014 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/eufbed.91310
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1930
3
ATIF
0
FAVORİ
1930
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat