Pınar Oğuzhan profil resmi
Pınar Oğuzhan Doç. Dr. Atatürk
Yayın 7 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Atatürk

Popüler Yayınları

0

1

2498

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8638

0

8638

SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 461

0

461

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1981

0

1981

1

2498

0

3013

Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı*
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2146

0

2146

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8638

2

0

8638

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1981

3

0

1981

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.