Pınar Oğuzhan profil resmi
Pınar Oğuzhan Doç. Dr. Atatürk
Yayın 7 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 5
7 Yayın
4 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Sucul Kültür ve Balıkçılık

Kurum

Atatürk

Popüler Yayınları

0

1

2429

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8373

0

8373

SU ÜRÜNLERİNDE IŞINLAMA TEKNOLOJİSİ
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 416

0

416

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1930

0

1930

1

2429

0

2959

Su Ürünlerinde Sıvı Tütsü Kullanımı*
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2086

0

2086

Yayınlar

Yenilebilir Film ve Kaplamaların Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.17798/beufen.65308
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8373

2

0

8373

SU ÜRÜNLERİNİN HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ
Yazarlar: Pınar Oğuzhan , Filiz Yangılar
DOI: 10.18185/eufbed.91310
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1930

3

0

1930

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.