Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sedef Nehir El
Prof. Dr.
EGE UNIVERSITY
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
8
6
Yayın
7
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
0000-0002-2996-0537
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
EGE UNIVERSITY
Popüler Yayınları
OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yazarlar:
Celalettin Değerli
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4878
3
ATIF
2
FAVORİ
4878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1613
1
ATIF
1
FAVORİ
1613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tahıl bazlı fermente sinbiyotik hazır tozlar: tatlı denemesi
Yazarlar:
Özlem Karagül
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.1336843
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
495
0
FAVORİ
495
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜT, İNSÜLİN BENZERİ BÜYÜME FAKTÖRÜ (IGF-1) ve SAĞLIK
Yazarlar:
Sedef Nehir El
,
Sibel Karakaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
910
0
FAVORİ
910
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1613
1
FAVORİ
1613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar:
Doğa Peksever
,
Sedef El
,
Ogeday Sümer
, Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
0
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yazarlar:
Celalettin Değerli
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4878
2
FAVORİ
4878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biyoaktif Bir Gıda Bileşeni L-Karnitin: Beslenme Ve Sağlık Açısından Önemi Ve Biyoyararlılığı
Yazarlar:
Özge Kurt
,
Sedef El
Yayın Bilgisi: 2011 ,
TÜBAV Bilim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15486
0
FAVORİ
15486
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
TÜBAV Bilim Dergisi
Hakemlik
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy
Yayınlar
GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yazarlar:
Özge Özer
,
Sibel Karakaya
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1613
1
ATIF
1
FAVORİ
1613
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar:
Doğa Peksever
,
Sedef El
,
Ogeday Sümer
, Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2270
4
ATIF
0
FAVORİ
2270
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yazarlar:
Celalettin Değerli
,
Sedef Nehir El
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF
3
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4878
3
ATIF
2
FAVORİ
4878
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat