Sedef Nehir El profil resmi
Sedef Nehir El Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 9 TR Dizin Atıf 8
6 Yayın
9 Hakemlik
9 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5161

4

2

5161

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1730

1

1

1730

Yayınlar

Tahıl bazlı fermente sinbiyotik hazır tozlar: tatlı denemesi
DOI: 10.20289/zfdergi.1336843
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

0

541

SÜT, İNSÜLİN BENZERİ BÜYÜME FAKTÖRÜ (IGF-1) ve SAĞLIK
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1019

0

1019

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1730

1

1730

SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar: Doğa Peksever , Sedef El , Ogeday Sümer , Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2459

0

2459

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5161

2

5161

0

15815

Yayınlar

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1730

1

1

1730

SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar: Doğa Peksever , Sedef El , Ogeday Sümer , Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2459

4

0

2459

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 4 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5161

4

2

5161

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.