Sedef Nehir El profil resmi
Sedef Nehir El Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 6 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 8
6 Yayın
7 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
8 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE UNIVERSITY

Popüler Yayınları

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4878

3

2

4878

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1613

1

1

1613

Yayınlar

Tahıl bazlı fermente sinbiyotik hazır tozlar: tatlı denemesi
DOI: 10.20289/zfdergi.1336843
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 495

0

495

SÜT, İNSÜLİN BENZERİ BÜYÜME FAKTÖRÜ (IGF-1) ve SAĞLIK
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22084
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 910

0

910

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1613

1

1613

SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar: Doğa Peksever , Sedef El , Ogeday Sümer , Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

0

2270

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4878

2

4878

0

15486

Yayınlar

GIDALARIN BESLEYİCİLİK ÖZELLİKLERİNİ DEĞERLENDİREN İNDEKSLER
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21119
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1613

1

1

1613

SÜRDÜRÜLEBİLİR PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLERİN BESLEYİCİ ÖZELLİKLERİ ve TÜKETİCİ KABULÜ
Yazarlar: Doğa Peksever , Sedef El , Ogeday Sümer , Burak Erdoğan, Ayşe Görür
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21074
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2270

4

0

2270

OPTİMUM BESLENMEDE SAĞLIKLI ATIŞTIRMALIKLARIN YERİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19071
ATIF 3 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4878

3

2

4878

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.