avatar
Sadettin Turhan Prof. Dr. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 19
9 Yayın
14 Hakemlik
19 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar: Serpil Tural , Furkan Türker Sarıcaoğlu, Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20779

10

1

20779

Yayınlar

ULTRASON ÖN İŞLEM UYGULAMASININ DERİN YAĞDA KIZARTILMIŞ TAVUK ŞNİTZELLERİN YAĞ EMİLİMİNE VE KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Anahi Guadalupe Cozain Montiel, Hilal Soyocak , Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23129
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 215

0

215

RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 321

0

321

0

401

YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva, Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 430

0

430

0

1466

0

2176

Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar: Serpil Tural , Furkan Türker Sarıcaoğlu, Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20779

1

20779

Yayınlar

YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva, Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 430

1

0

430

2

0

1466

6

0

2176

Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar: Serpil Tural , Furkan Türker Sarıcaoğlu, Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF 10 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20779

10

1

20779

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.