Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sadettin Turhan
Prof. Dr.
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
19
9
Yayın
14
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
0000-0002-3510-4382
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20779
10
ATIF
1
FAVORİ
20779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ULTRASON ÖN İŞLEM UYGULAMASININ DERİN YAĞDA KIZARTILMIŞ TAVUK ŞNİTZELLERİN YAĞ EMİLİMİNE VE KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar: Anahi Guadalupe Cozain Montiel,
Hilal Soyocak
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23129
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
215
0
FAVORİ
215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
RAMAN SPEKTROSKOPİSİNİN ET KALİTESİ VE GÜVENLİĞİNİN BELİRLENMESİNDE KULLANIMI
Yazarlar:
Hilal Tombuloğlu
,
Fatih Öz
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23116
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
321
0
FAVORİ
321
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI DÜZEYLERDE YER FISTIĞI (Arachis hypogaea L.) ZARI İÇEREN SIĞIR KÖFTELERİNİN KALİTE VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Şule Bıyık
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21130
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
401
0
FAVORİ
401
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Defne, Biberiye ve Maydanoz Uçucu Yağlarının Bazı Bakteriyel Balık Patojenlerine Karşı Antibakteriyel Aktivites
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Yüksel Durmaz
, Eda Urçar,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.549380
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2176
0
FAVORİ
2176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antimicrobial Activity and Antioxidant Capacity of Thyme, Rosemary and Clove Essential Oils and Their Mixtures
Yazarlar:
Furkan Turker Saricaoglu
,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Innovative Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3283
0
FAVORİ
3283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEKİK (Thymus vulgaris L.), BİBERİYE (Rosmarinus officinalis L.) VE DEFNE (Lauris nobilis L.) UÇUCU YAĞLARININ VE KARIŞIMLARININ ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Sadettin Turhan
,
Serpil Tural
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4843
0
FAVORİ
4843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20779
1
FAVORİ
20779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Akademik Gıda
Gıda
Journal of Innovative Science and Engineering
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
YARPUZ (Mentha pulegium L.) TOZU İLE FORMÜLE EDİLEN SIĞIR KÖFTELERİNİN FİZİKOKİMYASAL VE DUYUSAL KALİTESİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Farida Gulıyeva,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21011
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
430
1
ATIF
0
FAVORİ
430
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye ve defne uçucu yağları ile zenginleştirilmiş hamsi atık protein filmlerin karakterizasyonu ve antioksidan kapasitesi
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Sadettin Turhan
,
Fatih Öz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.09
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1466
2
ATIF
0
FAVORİ
1466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik, Defne, Biberiye ve Maydanoz Uçucu Yağlarının Bazı Bakteriyel Balık Patojenlerine Karşı Antibakteriyel Aktivites
Yazarlar:
Serpil Tural
,
Yüksel Durmaz
, Eda Urçar,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.549380
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2176
6
ATIF
0
FAVORİ
2176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yenilebilir Film ve Kaplamalar: Üretimleri, Uygulama Yöntemleri, Fonksiyonları ve Kaslı Gıdalarda Kullanımları
Yazarlar:
Serpil Tural
, Furkan Türker Sarıcaoğlu,
Sadettin Turhan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.306077
ATIF
10
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
20779
10
ATIF
1
FAVORİ
20779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat