Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Kaya
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
8
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
6
8
Yayın
5
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0001-9627-3318
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvansal Üretim
Hayvan Besleme
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32592
4
ATIF
2
FAVORİ
32592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Zeytin Yaprağının (Folium Olivae) Süt Sığırı Toplam Rasyon Karışımlarında (TMR) Kuru Çayır Otu Yerine İkame Edilebilirliğinin In Vitro Gaz Üretim Tekniği ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Mustafa Göncü
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
98
0
FAVORİ
98
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Zeytin Yapraklarının Ruminant Hayvan Beslemede Kullanılabilirliği
Yazarlar:
Ali Kaya
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
DOI: 10.5152/JASE.2023.23010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
828
0
FAVORİ
828
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Yağ Kaynakları ve Yağ Asitlerinin Piliç Eti Kalitesi Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ayşenur Kandemir
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
DOI: 10.5152/JASE.2023.1221295
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
707
0
FAVORİ
707
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YUMURTACI DAMIZLIK TAVUK VE ETLİK PİLİÇ YEMLERİNE BAZI YEM KATKILARI İLAVESİNİN MİKOTOKSİN OLUŞUMU ÜZERİNE ETKİLERİ
Yazarlar:
Yücel Erdoğan
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
727
0
FAVORİ
727
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kanatlı Et Kalitesi Üzerine Beslemenin Etkisi
Yazarlar: Fatih Yücesoy,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1779
0
FAVORİ
1779
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Oranlarda Katılan Humat’ın Yumurta Verimine Etkisinin Gamma ve Mcnally Modelleri ile Analizi
Yazarlar:
Okan Demir
,
Muhlis Macit
,
Şaban Çelebi
,
Nurinisa Esenbuğa
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.336269
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1227
0
FAVORİ
1227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32592
2
FAVORİ
32592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi
Yazarlar: Şaban Çelebi,
Adem Kaya
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210959
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4009
0
FAVORİ
4009
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
Palandöken Journal of Animal Sciences Technology and Economics
Hakemlik
Hayvan Bilimi ve Ürünleri Dergisi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına Değişik Oranlarda Katılan Humat’ın Yumurta Verimine Etkisinin Gamma ve Mcnally Modelleri ile Analizi
Yazarlar:
Okan Demir
,
Muhlis Macit
,
Şaban Çelebi
,
Nurinisa Esenbuğa
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.336269
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1227
1
ATIF
0
FAVORİ
1227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Omega-3 Yağ Asitlerinin İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Şaban Çelebi
,
Hatice Kaya
,
Adem Kaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.319437
ATIF
4
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
32592
4
ATIF
2
FAVORİ
32592
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yumurta Tavuğu Rasyonlarına Sarımsak Tozu İlavesinin Yumurta, Kan, Karaciğer, But ve Göğüs Dokularında Bazı Antioksidan Enzimler Üzerine Etkisi
Yazarlar: Şaban Çelebi,
Adem Kaya
,
Hatice Kaya
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.17100/nevbiltek.210959
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4009
1
ATIF
0
FAVORİ
4009
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat