Yasemin Şahan profil resmi
Yasemin Şahan Prof. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 12 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 7
12 Yayın
9 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
7 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

946

0

771

0

2387

0

1188

0

6487

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4711

0

4711

ORGANİK VE KONVANSİYONEL OLARAK ÜRETİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARININ BAZI FENOLİK İÇERİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Yasemin Şahan , Güler Çelik, Esra Doğangün
DOI: 10.17482/uumfd.372458
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1427

0

1427

Yenilebilir Yabani Bitki Gundelia tournefortii’nin Antioksidan Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Merve Konak, Merve Ateş, Yasemin Şahan
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3814

0

3814

Yayınlar

Soğuk Plazma Uygulamasının Gıda Bileşenleri Üzerine Etkileri
DOI: 10.20479/bursauludagziraat.1251156
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 946

1

0

946

1

0

648

4

0

2387

4

0

6487

Bazı Et Türlerinde Polisiklik Aromatik Hidrokarbon Oluşumuna Farklı Pişirme Yöntemlerinin Etkisi
Yazarlar: Ömer Şerif Aydın, Yasemin Şahan
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505505
ATIF 6 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4711

6

0

4711

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.