avatar
Elif Yıldız Doç. Dr. Bursa Uludağ Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 9 CrossRef Atıf 14 TR Dizin Atıf 12
10 Yayın
9 Hakemlik
14 CrossRef Atıf
12 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Antioksidan Kapasite

Kurum

Bursa Uludağ Üniversitesi

Yayınlar

0

194

0

497

Functional Properties and Health Benefits of Cruciferous Vegetables
Yazarlar: İbrahim Canbey, Aycan Yiğit Çınar, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 431

0

431

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8843

0

8843

0

194

0

583

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1703

0

1703

0

6403

Doğal Antioksidan Bileşikler: Nar Yan Ürünlerinin Antioksidan Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar: Gülşah Okumuş, Elif Yıldız , Arzu AKPINAR Bayizid
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10218

0

10218

Yayınlar

KETOJENİK BESLENME VE SAĞLIK
DOI: 10.52538/iduhes.1093564
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 8843

1

0

8843

2

0

1479

2

0

583

Kombu Çayı Üretiminde Kapari Tomurcuklarının (Capparis spp.) Kullanımının Fenolikler, Antioksidant Kapasite ve Biyoerişilebilirliğe Etkisi
Yazarlar: Nihan Giritlioğlu, Elif Yıldız , Ozan Gürbüz
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.850909
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1703

5

0

1703

4

0

6403

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.